Landevej

KOCK-Klarup kører to gange om ugen i sæsonen, onsdag og søndag.

I 2015 vil der være 5 hold, hvor 1. holdet er dem med den højeste gennemsnitsfart. Hold 5 vil være et nyt hold i Kock-Klarup der hedder start to bike. Start to bike holdet vil køre kortere ruter med en erfaren rytter, de første 8 - 10 uger. Alle hold kører på racercykel.

Hold 1 er dem der kører de længste ture om søndagen. Hold 4 kører ture som passer til de ryttere der er med.

Alle er velkomne til at kigge op på Klarup Skole for mere info, og evt. køre en prøvetur. Vi kører hhv. onsdag kl. 18 og søndag kl. 09:30.

 

Træningstider:
Onsdage kl. 18.00
Søndage kl.   9.30

Træningen starter fra Klarup Skole. Ruternes længde varierer fra gang til gang, men onsdag køres der kortere ture end søndag.

De fremmødte ryttere opdeles i hold inden starten. Opdelingen foretages efter styrke, så man kører med ryttere, der passer til ens niveau. Holdene skal højst være på 12 ryttere, idet trafiksikkerheden tilsidesættes ved større hold.

Hold 1 kører med en højere gennemsnitsfart end hold 2 osv. Det er ikke muligt at opstille en liste over gennemsnitsfarten på de enkelte hold, idet denne afhænger af rutens længde, vejret og de fremmødte ryttere.

Det er vigtigt for os, at alle får en god oplevelse ved turene, så derfor holder gruppen sammen hele turen. Såfremt en rytter ønsker at køre i et langsommere tempo kan han lade sig falde tilbage på næste hold, for så at følges med dette hold hjem. Såfremt holdet forlades skal dette meddeles til rytterne på holdet, eller til en evt. holdleder.

For at deltage i træningen kræves brug af cykelhjelm og alment kendskab til færdselsloven, som skal overholdes. Anvendelse af tristyr er forbudt.

Nye medlemmer, som ikke tidligere har deltaget i felt-kørsel, skal starte på 3. holdet, hvor man vil blive instrueret i teknik samt betydningen af de forskellige “advarsels-signaler”

Hele træningsforløbet afhænger i høj grad af medlemmernes egen medvirken til holdsammensætning og hjælp til andre på holdet ved punkteringer o.lign. Såfremt der opstår problemer undervejs……så sig det, så de andre ryttere bliver opmærksomme, og evt. kan hjælpe.

Der afholdes jævnlige ryttermøder i forbindelse med træningen. Her kan alt bringes op vedrørende træning, ruter mv., så det er vigtigt at problemer bliver debatteret og løst til alles tilfredshed.

Træningen afsluttes ved Klarup Skole, hvor der er lidt socialt hygge.